Categorii Oferte Ajutor

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare. Acesti termeni reglementeaza utilizarea Site-ului Tails.ro si a Serviciilor oferite prin intermediul Site-ului Tails.ro. Ele constituie un Contract intre dumneavoastra si noi.

Acest site este operat de Universal Vet Pharma SRL, o societate origanizata si functionand in conformitate cu legile din Romania, avand sediul social in Bd. Bucurestii Noi, Nr, 68, Sect. 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. j40/10547/2023, cod unic de inregistrare RO48291869, numar de telefon 0770 508 274. E-mail: contact@tails.ro

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a prezentului Site si conditiile de achizitionare a produselor si serviciilor comercializate prin intermendiul prezentului Site.

Tails.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui Site, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

1. Definitii si termeni

Termenii de utilizare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri/produse, precum si serviciilor comercializate de catre Universal Vet Pharma SRL, prin intermediul Site-ului sau. In curpinsul Termenilor de utilizare, termenii de mai jos vor avea urmatoarea semnificatie:

Utilizator – orice persoana care viziteaza Site-ul.

Vanzator – societatea Universal Vet Pharma SRL, avand sediul social in Bd. Bucurestii Noi, Nr, 68, Sect. 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. [j40/10547/2023], cod unic de inregistrare RO48291869. capital social 2000 LEI, cont RO97BTRLRONCRT0674280801.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont pe Site si/sau efectueaza o comanda.

Client – persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la continutul Site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Vanzator sau in baza unui acord de utilizare existent intre parti si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Cont – sectiunea din Site accesata prin introducerea unei adrese de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client si istoricul cumparatorului pe Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.).

Site – domeniul Tails.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele, documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator cumparatorului.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de bunuri si/sau servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Continut – reprezinta:

toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

2. Acceptarea termenilor de utilizare

Acesti Termeni si Conditii de utilizare (denumite in continuare "Termenii de utilizare") sunt un acord intre dvs. si Societatea noastra, inregistrata sub numele de Universal Vet Pharma S.R.L. (denumit in continuare “Tails.ro” "noi", "nostru", sau "Societatea"), si guverneaza utilizarea Site-ului tails.ro (denumit in continuare "Site-ul"), precum si continutul, produsele si serviciile oferite prin intermediul Site-ului (care, impreuna cu Site-ul sunt denumite in mod colectiv "Serviciile" si cu referire la produsele oferite de magazinul online, sunt denumite in mod individual ca "Produse"), precum si continutul Magazinului online  prezentat pe Site (denumit in continuare "Magazin online"). Prin accesarea, vizualizarea sau folosirea oricaruia dintre Servicii, declarati, acceptati si va supuneti acestor Termeni de utilizare. Totodata declarati si atestati ca aveti dreptul si autoritatea de a accepta si de a fi obligat prin acesti Termeni de utilizare.

Daca nu sunteti de acord cu Termenii de utilizare, va rugam sa nu utilizati acest site.

Prin accesarea Site-ului va exprimati acordul sa semnati forma non-electronica a acestor Termeni de utilizare, daca va vom adresa o solicitare in acest sens. 

3. Continut

Utilizatorilor acestui Site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat Site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant). 

Prezentul document stabileste conditiile contractuale aplicabile tuturor achizitiilor efectuate prin intermediul Site-ului, cu subdomeniile acestuia, in baza si cu aplicarea prevederilor OUG nr. 34/2014 care transpun la nivel national prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

4. Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul Site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a Universal Vet Pharma SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Aceste elemente sunt protejate de legislatia romana si de textele internationale referitoare la respectarea drepturilor de autor, a marcilor, a desenelor si a modelelor, a brevetelor etc.

Orice reproducere sau reprezentare chiar si partiala prin orice mijloace, realizata fara acordul scris, prealabil si expres al Universal Vet Pharma SRL sau al partenerilor sai unde acestia sunt titulari de drepturi, este interzisa si ilicita. Nerespectarea acestei interdictii constituie o contrafacere sau un act de concurenta neloiala care angajeaza responsabilitatea civila si penala a autorului sau.

5. Utilizarea licita

"Utilizarea licita" a Serviciilor noastre implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni de utilizare si, prin utilizarea de catre dvs. a acestor Servicii, conformarea dvs. la prevederile din legislatia romana care reglementeaza astfel de tranzactii, precum si la orice alte prevederi legale aplicabile. Acceptarea termenilor acestui document in nici un caz nu constituie un acord sau relatie de munca sau de colaborare de niciun fel cu Societatea. In cazul in care oricare dintre acesti Termeni de utilizare sunt incalcati, ne rezervam dreptul de a va exclude sau de a va sterge de pe Site-ul si Serviciile sale in orice moment.

6. Modificarea Termenilor de utilizare si a Serviciilor

Termenii de utilizare pot fi modificati de noi la discretia noastra si in orice moment, cu sau fara notificare. Data la care acesti Termeni de utilizare au fost actualizati ultima oara este declarata la inceputul acestei pagini. Accesarea in continuare sau utilizarea Site-ului sau a oricarui Serviciu, in urma unor astfel de modificari, reprezinta acceptarea neconditionata a acestor modificari. De asemenea, ne rezervam dreptul, la propria noastra discretie, de a modifica, suspenda sau intrerupe oricare sau toate Serviciile, in orice moment, cu sau fara notificare. Sunteti rugat sa verificati aceasta pagina la intervale de timp regulate pentru a lua la cunostinta de oricare modificare operata, pentru a va asigura ca sunteti familiarizat cu ultima versiune a Termenilor de utilizare.   

7. Politica privind protectia datelor cu caracter personal

Ne-am angajat sa protejam confidentialitatea datelor cu caracter personal pe care le furnizati prin intermediul Site-ului. Datele cu caracter personal transmise prin intermediul Site-ului sunt supuse Politicii de confidentialitate, parte integranta din prezentii Termeni de utilizare. Va rugam sa cititi Politica de confidentialitate pentru a va familiariza cu practicile noastre in ceea ce priveste respectarea datelor cu caracter personal. 

8. Magazinul online

8.1 Produsele societatii sunt distribuite prin Magazinul online in conformitate cu Termenii de utilizare si cu Politica de confidentialitate mentionata anterior, parte integranta din prezentii Termeni de utilizare.

8.2 Informatii despre serviciul online

Tails.ro ia toate masurile pentru ca informatiile publicate pe Site, inclusiv descrierea Produselor si a Serviciilor, precum si preturile listate, sa fie, in orice moment, corecte si complete. Cu toate acestea, se pot face si greseli. In asemenea situatii, Tails.ro va incerca sa inlature toate erorile survenite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care Tails.ro constata ca eroarea respectiva a afectat/influentat Comanda dvs. sau Contractul valabil incheiat, va incerca sa va informeze in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii Comenzii/a Contractului, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.

Va rugam sa aveti in vedere ca fotografiile si imaginile de pe Site au rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a Produslui si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare Produsului.

Ne rezervam dreptul de a utiliza, la propria noastra discretie, companii de publicitate, cum ar fi, dar fara a se limita la Facebook, Yahoo!, Google si Microsoft, de a afisa anunturi publicitare atunci cand vizitati Site-ul nostru, cu respectarea dispozitiilor legale in domeniu. Aceste companii pot utiliza informatii legale in domeniu. Aceste companii pot utiliza informatii legate de interesele dumneavoastra pentru a furniza reclame pentru bunuri si servicii cu privire la care ati putea fi interesat (activitati de profilare), cu respectarea dispozitiilor legislatiei nationale si europene privind datele cu caracter personal. Ne rezervam dreptul de a urmari toate reclamele, anunturile publice si mesajele postate de dvs.  pentru a ne asigura ca acestea sunt conforme cu orientarile continutului publicitar pe care l-am furnizat si care se poate schimba in orice moment.

Serviciile noastre pot include link-uri catre alte site-uri (denumite in continuare "link-uri"). Orice link-uri catre alte site-uri web sau materiale ale unor terte parti, daca este cazul, postate pe Site sunt oferite exclusiv in scop informativ, iar Tails.ro nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea pentru continutul acestor site-uri si materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor site-uri web.

tails.ro va asigura confidentialitatea datelor dvs., respectiv a datelor de autentificare, parolei si tuturor celorlalte detalii in legatura cu contul creat pe Site, in conformitate cu Politica de confidentialitate. Cu toate acestea, este responsabilitatatea dvs. sa va asigurati ca informatiile privind contul creat pe Site raman confidentiale in orice moment si ca nu vor fi transmise catre terti. 

Va rugam sa aveti in vedere ca puteti face o Comanda valabila numai daca ati implinit varsta de 18 ani si doriti ca Produsele si /sau Serviciile sa fie livrate/prestate pe teritoriul Romaniei. Este nevoie in mod necesar de o adresa de e-mail valabila/activa si un numar de telefon la care puteti fi contactat cu usurinta.

8.3 Limitarea raspunderii

Societatea:

respecta prevederile Codului civil referitoare la contractul de vanzare-cumparare, precum si ale legislatiei in vigoare privind protectia consumatorilor.nu poate garanta disponibilitatea Produselor, dar garanteaza ca va furniza periodic informatii cu privire la indisponibilitatea Produselor.furnizeaza continutul (de exemplu, informatii, nume, fotografii, documente si anunturi), Produsele si Serviciile in general cu titlu de exemplu, fara a implica nicio garantie, explicita sau implicita (fara a aduce atingere prevederilor specifice din acesti Termeni de utilizare si dispozitiilor legale obligatorii aplicabile acestora).nu este responsabila pentru orice probleme tehnice pe care le-ati putea intampina, atunci cand incercati sa accesati Site-ul si Magazinul online precum si in timpul in care aveti acces la Site si Magazinul online, care sunt legate de functionarea sau compatibilitatea infrastructurii dvs. cu utilizarea Site-ului.nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila  pentru orice pretentii juridice, civile si / sau penale, nici pentru orice daune (materiale, directe sau indirecte, care pot include, dar nu sunt limitate la acestea, in mod alternativ si / sau cumulat, pierderi de profit, date, pierderea castigurilor, compensatii financiare, daune morale etc.) suferite de vizitatorii Site-ului sau de terte persoane din cauze legate de functionarea sau lipsa functionarii  si / sau utilizarea Site-ului si / sau din cauza incapacitatii de a presta servicii si / sau a furniza informatii prin intermediul Site-ului si / sau din cauza unor interventii interzise de catre terte persoane la Produse si / sau servicii si / sau informatii disponibile pe Site.

Societatea noastra asigura protectia datelor colectate de la vizitatorii Site-ului in conformitate cu Politica de Confidentialitate, parte integranta din acesti Termeni de Utilizare.

8.4. Inregistrarea pe site

Daca vizitati Site-ul (chiar daca nu achizitionati produse si servicii), aveti calitatea de Utilizator.

In vederea desfasurarii efectuarii unei Comenzi online, aveti doua posibilitati:

va inregistrati pe Site, prin crearea unui cont. Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida;plasati o Comanda online adaugand Produse in cosul sau lista de cumparaturi fara a fi necesara inregistrarea pe site (crearea unui cont). In acest caz un cont asociat adresei dumneavoastra de e-mail va fi creat automat la momentul plasarii comenzii.

Tails.ro poate refuza solicitarea de inregistrare in masura in care constata ca informatiile furnizate sunt in mod vadit neconforme cu realitatea.

8.5. Date cu caracter personal

Pentru a putea utiliza Magazinul online, este necesar sa furnizati anumite informatii personale. Pentru a plasa o comanda, vi se va cere numele complet si adresa, adresa la care doriti sa va fie trimise Produsele, numarul de telefon si adresa de e-mail, printre altele, iar in cazul in care alegeti sa platiti cu cardul bancar, va trebui sa furnizati numarul cardului, data expirarii si codul de securitate. Introducand adresa dvs. de e-mail, sunteti de acord ca toate informatiile trimise de dvs., ca parte a completarii comenzii pot fi, de asemenea, trimise la adresa de e-mail furnizata.

Refuzul furnizarii datelor solicitate de catre Tails.ro pentru efectuarea unei Comenzi, determina imposibilitatea Tails.ro de a finaliza Comanda, neincheierea contractului la distanta si implicit imposibilitatea livrarii produselor/serviciilor comandate.

In cazul in care va modificati, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale furnizate deja catre Tails.ro si exista comenzi in derulare, comenzile respective isi pastreaza datele de la momentul efectuarii comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluandu-se in considerare noile date. Tails.ro nu va solicita, prin niciun mijloc de domunicare (telefon/e-mail, etc.) informatii confidentiale, parole personale, etc. In cazul care dvs. divulgati astfel de date catre terti, acestia poarta intreaga responsabilitate pentru propriile actiuni. In asemenea situatii, tails.ro nu va fi responsabila pentru niciun fel de prejudiciu.

8.6 Comanda online 

In timpul achizitionarii precum si la finalizarea fiecarei comenzi, veti fi ghidat pas cu pas prin instructiunile automate ale sistemului. Comanda dvs. va fi inregistrata. Odata ce comanda a fost finalizata, veti primi un e-mail de confirmare care:

atesta ca comanda a fost primita;contine detaliile produselor comandate;contine costul total al Comenzii online, inclusiv costurile de livrare;contine un numar de identificare a Comenzii online.

Din momentul primirii e-mailului de confirmare ati intrat intr-o relatie contractuala cu Tails.ro. De asemenea, ne rezervam dreptul de a comunica cu dvs. prin telefon pentru a confirma comanda. Inainte ca o comanda sa fie finalizata, veti avea posibilitatea de a o revizui si a face corecturi.

 Tails.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Clientul sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

esuarea/invalidarea tranzactiei online;neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului/a tranzactiei;date incomplete sau incorecte ale Clientului;activitatea Clientului poate produce daune Site-ului Tails.ro/partenerilor;cel putin 2 livrari consecutive esuate;alte motive obiective: de exemplu dar fara a se limita la situatia in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.erori de comunicare a stocurilor din partea tails.ro sau a furnizorilor colaboratori.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest Site sa fie exacta si corecta Tails.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din Site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest Site.

8.7. Pretul 

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Pretul de vanzare al Produselor este cel in vigoare la momentul plasarii Comenzii, este exprimat in LEI (RON) si include TVA. 

Pretul final platit de Client este format din pretul produslui + cheltuielile de expeditie. Cheltuielile de expeditie aferente sunt detaliate pe Site inainte de plasarea Comenzii de catre Client.

8.8. Metode de plata

Cumparatorul are la dispozitie doua modalitati de plata pentru comenzile efectuate pe Site, respectiv:

plata online cu cardul bancar;plata numerar la livrare.

Dupa plasarea Comenzii online, veti fi redirectionat catre pagina in care veti putea selecta una dintre urmatoarele metode de plata:

“Ramburs (plata la livrare)” si confirma comanda, sau“Card online” unde veti introduce datele cardului pentru a efectua plata online. In cazul platilor efectuate prin Card online valoarea comenzii va fi retrasa din contul indicat in momentul plasarii Comenzii online.

In cazul efectuarii unei plati online cu cardul bancar (Visa Classic/Electron, MasterCard, Maestro), pentru finalizarea si validarea platii Clientul este directionat catre o pagina de plata securizata. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat optiunea de plata online. 

Tails.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul bancar al Clientului, acestea fiind procesate direct prin intermediul sistemelor securizate ale furnizorului de servicii de plati online. Procesatorul de carduri bancare agreat de Tails.ro are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei Comenzi emise, Comenzi anulate, Contract valid sau Contract anulat, pentru a investiga oricare tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

8.9 Transport - Disponibilitatea Produsului - Intarzieri

8.9.1 Produsele vor fi expediate la adresa oferita de catre cumparator, in sistem de curierat door-to-door, cu conditia ca Produsul comandat sa fie disponibil in depozitul nostru, si sa nu existe nici un alt motiv pentru care sa fie necesara suspendarea temporara sau permanenta a vanzarii unui anumit Produs, vom depune toate eforturile pentru a expedia comanda in termen de [48] de ore. In toate cazurile, Societatea este obligata sa-si indeplineasca contractul in termen de treizeci (30) de zile de la confirmarea comenzii; in caz contrar, aveti dreptul de a rezilia contractul de vanzare cu noi.

8.9.2. Produsele vor fi livrate in sistem de curierat door-to-door impreuna cu documentele insotitoare.

8.9.3 Imediat dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail care va contine numarul si valoarea Comenzii, modalitatea de plata, precum si, data estimata de livrare. Verificarea stadiului livrarii se poate face la numarul de telefon: 0770 508 274 zilnic, intre orele 10:00-17:00, unde se va comunica numarul de comada.

8.9.4 Vom depune toate eforturile posibile pentru a executa comanda intr-un termen rezonabil si in termenul maxim mentionat mai sus; cu toate acestea, comanda poate fi amanata din urmatoarele motive: 

Deoarece expedierea Produsului de catre furnizor a fost amanata sau in timpul transportului astfel incat Produsul nu va ajunge in stoc la momentul estimat initial. Intr-un astfel de caz, va vom contacta pentru a va intreba daca doriti ca comanda sa va fie livrata fara acest Produs (in cazul in care comanda include Produse suplimentare), sau pentru a sugera un Produs alternativ;Furnizarea Produsului comandat a fost intrerupta si nu mai este disponibil intrucat un furnizor de Produse anunta brusc si fara avertisment ca un Produs nu va mai fi disponibil. Intr-un astfel de caz, va vom contacta imediat pentru a va oferi alternative;In perioadele cu conditii meteorologice extreme sau greve, sau orice alt eveniment ce constiuie forta majora si care poate afecta transportul si livrarea comenzii;In cazul in care nu este posibil sa va contactam, fie prin telefon si / sau e-mail (in situatia in care exista o problema in ceea ce priveste comanda dumneavoastra, fie cu Produsul fie cu plata), deoarece informatiile introduse de dvs. sunt incorecte sau nu mai sunt valabile.

8.9.5 Indisponibilitatea partiala a comenzii: In cazul in care numai o parte din Produsele comandate nu sunt disponibile, restul comenzii este executata in mod uzual, cu exceptia cazului in care Produsele comandate sunt in stransa legatura si sunt destinate a fi utilizate impreuna, ca un tot unitar iar dvs. ne comunicati ca executarea partiala a comenzii nu serveste nevoilor sau intereselor dvs., Societatea fiind obligata in acest caz sa anuleze intreaga comanda.

8.9.6 In cazul expedierii din eroare de Produse nesolicitate de catre dvs., acceptarea acestora sau lipsa informarii Societatii si restituirea Produselor nu reprezinta consimtamant sau declaratie de intentie de a le cumpara, dvs. avand dreptul de a nu achita pretul pentru respectivul produs si totodata obligatia de a ni-l restitui in starea in care l-ati primit. In astfel de cazuri, Societatea isi va asuma costul returnarii Produsului la sediul sau, In cazul in care Produsul a fost utilizat sau nu este in starea in care a fost livrat initial, Societatea isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea acestuia si de a va solicita achitarea contravalorii sale.

8.9.7 La livrare, in momentul receptionarii produselor cumparatorul are obligatia de a verifica corectitudinea numarului de colete primite, precum si integritatea lor, iar orice deviatie/neregula trebuie semnalata pe documentul de livrare aferent comenzii si trebuie sa fie semnat de catre cumparator. Refuzul de semnare a documentului de livrare reprezinta refuzul de acceptare a Produselor.

In cazul in care nicio deviatie/neregula nu a fost semnalata de cumparator la livrarea produselor pe documentul de livrare, Tails.ro isi rezerva dreptul de a refuza eventualele reclamatii ulterioare referitoare la starea Produselor livrate. Prin aceasta nu va fi afectat in nici un fel dreptul legal al cumparatorului de a notifica ulterior Tails.ro in cazul in care constata un defect sau orice alta lipsa de conformitate a Produselor.

8.9.8 Dupa semnarea documentelor de livrare, cumparatorul dobandeste posesia fizica a Produselor comandate. Din acest moment, cumparatorul preia toate riscurile asupra Produselor, respectiv riscul de pierdere, pierire sau de deteriorare.

8.10 Returnarea Produselor. Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a returna Produsele achizitionate prin Magazinul online in termen de paisprezece zile (14) calendaristice de la primirea acestora, in conformitate cu articolul 9 din OUG 34/2014. Puteti returna Produsele direct la adresa Tails.ro sau sa le expediati prin posta/curier la aceeasi adresa, pe propria cheltuiala. In ceea ce priveste comenzile online, inainte de returnarea Produselor, puteti contacta Departamentul de Servicii Clienti al Societatii, fie prin telefon 0770 508 274 sau prin e-mail la adresa: contact@tails.ro.  

Conform legii, aveti dreptul de a returna un Produs achizitionat de la Magazinul online fara a fi obligat sa indicati motivele dvs., in urmatorii termeni si conditii:

Aveti dreptul sa va retrageti din contract ("retragere"), intr-o perioada de paisprezece (14) zile calendaristice de la data la care Produsul a fost livrat catre dvs.  In cazul in care ati comandat un numar de articole, ca parte dintr-o comanda, dar acestea au fost livrate separat, perioada de mai sus incepe de la data la care ati primit ultimul Produs;Retragerea nu implica nicio justificare, dar sunteti responsabil pentru diminuarea valorii Produselor rezultata din manipularea acestora, in conditiile legii in vigoare;Pentru returnarea Produsului veti suporta costurile directe generate;Declaratia de retragere este facuta in scris, prin completarea formularului de retur si trimis (i), fie la adresa postala a Societatii mentionata mai sus, (ii) sau la adresa de -mail, contact@tails.ro. Societatea este obligata sa confirme primirea declaratiei de retragere, in scris, de indata ce o primeste.Aveti obligatia sa returnati Produsul in termen de paisprezece (14) zile calendaristice de la data la care ne-ati notificat privind exercitarea retragerii, data cu privire la care putem demonstra ca am fost informati. Returnarile sunt transmise la adresa Drumul Sarii, Nr. 120b, Sect. 6, Bucuresti.Societatea va va rambursa toate sumele pe care le-am primit drept plata din partea dvs., inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-ati informat, in mod demonstrabil, cu privire la decizia de retragere din contract a dvs.Un Produs vandut cu un cadou aditional trebuie sa fie returnat impreuna cu cadoul; in caz contrar valoarea cadoului va fi dedusa din suma restituita.Dreptul de retragere, conditiile retragerii si modul de exercitare al acestora este supus prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014, cu modificarile ulterioare precum si oricarei alte dispozitii legale aplicabile. 

8.11 Exceptii de la dreptul de retragere

Dreptul de retragere nu se aplica in cazul livrarii de bunuri:

care nu sunt pre-produse, bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar; bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a se perima rapid;bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Exceptiile de la dreptul de retragere, conditiile acestora si exercitarea lor sunt reglementate de dispozitiile articolului 16 din OUG 34/2014 forma in vigoare, precum si de orice alta (prezente sau viitoare) dispozitie legala aplicabila.

8.12 Raspunderea Furnizorului (Producatorului). Garantia  

8.12.1 Retragerea prezentata la alin. 8.10 din acesti Termeni de utilizare nu se aplica in cazul Produselor care prezinta defecte sau nu sunt conforme. Astfel de Produse sunt acoperite de garantie.

8.12.2 Furnizorul fiecarui Produs achizitionat este responsabil pentru orice daune cauzate de un defect al Produsului fabricat. Orice acord cu privire la limitarea sau scutirea producatorului de o astfel de raspundere este nula. Pretentiile impotriva Furnizorului pentru acoperirea prejudiciului se prescriu in termenul general de trei ani ce curge de la data la care partea vatamata a cunoscut, sau ar fi trebuit sa cunoasca prejudiciul, defectul si identitatea producatorului. Intr-un termen de 10 ani de la lansarea pe piata a Produsului, orice pretentii impotriva producatorului invocate de catre partea vatamata sunt prescrise. Daca aveti orice intrebare cu privire la identitatea producatorului unui Produs primit de la noi, va rugam sa ne informati.

8.12.3 Fiecare Produs durabil este insotit de o garantie scrisa din partea producatorului sau a Companiei care a importat Produsul in UE, sau a Companiei care plaseaza marca sa pe Produs si apare ca producatorul acestuia (denumit in continuare "furnizor"). Va rugam sa acordati o atentie deosebita termenilor garantiei oferite de Furnizor si restului documentelor si a informatiilor insotitoare, pe care Furnizorul este obligat sa le includa, si in special acelor materiale care includ informatii cu privire la utilizarea in conditii de siguranta si de intretinere a Produselor. 

8.12.4 In aplicarea prevederilor de mai sus, Societatea - ca furnizor al unui Produs asa cum este definit mai sus - va va oferi orice asistenta posibila in vederea indeplinirii conditiilor pentru a beneficia de garantia Furnizorului, fara niciun cost pentru dvs. Aceasta prevedere nu se aplica serviciilor de mentenanta ce nu sunt acoperite de garantie si pe care le-am putea oferi ocazional, la preturile in vigoare la acel moment.

8.13 Garantia legala de conformitate oferita de Tails.ro in calitate de vanzator

8.13.1 Produsele cumparate prin intermediul Site-ului beneficiaza de garantia de conformitate a fiecarui Produs in parte, cu respectarea conditiilor de garantie conforme legislatiei in vigoare.

8.13.2 In cazul in care ati achizitionat un Produs ce prezinta orice lipsa de conformitate, aveti dreptul la una dintre urmatoarele remedii: a) sa solicitati, in primul rand, fara niciun cost suplimentar, ca Produsul sa fie reparat, sau inlocuit, cu exceptia cazului in care o astfel de actiune nu este fezabila, sau necesita cheltuieli disproportionate; b) sa solicitati o reducere a pretului; sau c) sa reziliati contractul de vanzare, cu exceptia cazului in care este vorba de un defect minor. In cazul in care alegeti ca Produsul sa fie reparat sau inlocuit, Societatea trebuie sa efectueze o astfel de reparatie sau de inlocuire intr-un interval de timp rezonabil.

8.13.3. In cazul achizitionarii de produse constand in hrana medicinala pentru animalele de companie, aceasta trebuie utilizata doar la recomandarea medicului veterinar si sub controlarea regulata de catre acesta. Pe perioada folosirii unui aliment de dieta, trebuie efectuate vizite regulate la medicul veterinar (la fiecare 6 luni) pentru consultatii, iar in cazul in care conditia animalului de companie se inrautateste, veterinarul trebuie consultat imediat. Tails.ro nu este responsabil de consecintele utilizarii neadecvate a alimentelor terapeutice sau a utilizarii nenecesare.

8.13.4 In orice moment, daca constatati un defect, ne puteti contacta imediat dupa livrare, fie in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare la numarul de telefon 0770 508 274 sau prin e-mail la adresa: contact@tails.ro. Odata ce ati raportat Produsul ca defect, Societatea isi rezerva dreptul expres de a verifica Produsul considerat defect de catre personal specializat.

8.13.5 Obligatiile Societatii de mai sus nu se aplica in cazul in care defectiunea a fost cauzata de dvs., sau de forta majora. In orice caz, pentru a beneficia de garantie, Produsele trebuie sa fie insotite de documentele justificative – certificatul de garantie, factura si dovada achitarii acesteia.  

9. Codul de etica si conduita

Sunteti de acord sa utilizati Serviciile in conformitate cu urmatorul cod de etica si conduita:

(a)   Veti pastra toate informatiile furnizate catre dvs. prin intermediul Serviciilor ca private si confidentiale si nu veti da aceste informatii catre terte persoane fara permisiunea persoanei care v-a furnizat aceste informatii;

(b)   Nu veti utiliza aceste servicii pentru a lua parte la orice forma de hartuire sau comportament agresiv care constituie sau includ, dar nu sunt limitate la descarcarea de imagini, comunicari, sau inregistrari cu continut defaimator, calomnios sau abuziv, declaratii defaimatoare, actiuni cu caracter rasist, pornografic sau cu continut obscen, utilizarea de limbaj ofensator etc.;

(c)   Nu veti transmite e-mail-uri in lant prin intermediul Serviciilor;

(d)   Nu veti utiliza Serviciile pentru a incalca drepturile de confidentialitate, drepturi de proprietate sau orice alte drepturi ale oricarei persoane;

(e)    Nu veti publica mesaje, imagini sau inregistrari si/sau nu veti furniza informatii si nici nu veti utiliza Serviciile in orice mod care:

1.      incalca sau copiaza drepturile oricarei terte persoane, inclusiv, dar fara a se limita la drepturile de autor sau marci comerciale, drepturi de protectie a vietii private si a altor drepturi private sau de proprietate;

2.      este frauduloasa sau ilegala ori constituie o incalcare a oricarei prevederi legale aplicabile;

(f)    Nu veti utiliza Serviciile pentru a distribui, promova sau pentru a face publice orice bunuri sau servicii si, in general, pentru orice scopuri publicitare;

(g)   Nu veti utiliza Serviciile pentru a distribui sau a incarca orice virus, sau de a face orice altceva care ar putea dauna Serviciilor sau Societatii in orice mod;

(h)   Veti utiliza intotdeauna Serviciile in conformitate cu legislatia in vigoare

(i)     Responsabilitatea pentru acuratetea datelor cu caracter personal si a informatiilor furnizate va revine integral dvs., avand in vedere ca Site-ul functioneaza numai ca mijloc de prezentare si publicare a acestor informatii pe care nu le si proceseaza;

(j)     Datele si informatiile pe care le furnizati si publicati:

1.      Nu trebuie sa fie false, inexacte si sa nu induca in eroare;

2.      Nu trebuie sa conduca in mod direct sau indirect, la inselarea tertelor persoane;

3.      Nu trebuie sa contravina dispozitiilor legislatiei romane si europene si, in general, oricarei dispozitii legale aplicabile, inclusiv in ceea ce priveste dispozitiile referitoare la probleme de protectie a consumatorilor, concurenta neloiala, discriminarea sau publicitatea inselatoare, protectia proprietatii intelectuale sau industriale, secrete comerciale sau dreptul la confidentialitate.

4.      Nu trebuie sa contina virusi, troieni, viermi sau cancelbots, sau orice alt cod de programare, care ar putea cauza prejudicii intentionate sau poate determina pierderea de date de la computere apartinand utilizatorilor Site-ului sau sistemului in general si, de asemenea, nu ar trebui sa conduca la pierderea de resurse, Servicii sau functii ale Site-ului.

(k)   Pentru a asigura utilizarea corecta a informatiilor furnizate de dvs. si pentru a evita posibilele incalcari legate de acest continut, va exprimati acordul pentru deplina noastra autorizare de a controla si utiliza aceste informatii. Tails.ro este obligata sa utilizeze aceste informatii in conformitate cu acesti Termeni de utilizare.

(l)     Accesul si utilizarea Serviciilor si Site-ului trebuie sa se conformeze acestor Termeni de utilizare. Utilizarea oricarei metode pentru a urmari acest site sau copierea totala sau partiala a mecanismului sau de functionare sau a continutului sau fara autorizatia noastra prealabila exprimata in scris este interzisa. In special, utilizarea oricarui program sau alta metoda de a interveni in mecanismul de functionare a Site-ului sau in orice intrare continuta in aceasta este interzisa. De asemenea, este interzisa orice actiune care ar incarca sau ar abuza de motorul de cautare al Site-ului si infrastructura sa tehnologica. De asemenea, este interzisa copierea, modificarea, parafraza sau republicarea continutului Site-ului fara autorizarea noastra prealabila exprimata in scris.

10. Utilizare in scopuri non-comerciale

Aceste servicii sunt furnizate pentru uz personal, necomercial. Nu aveti dreptul si va este interzis sa faceti reclama sau sa influentati orice utilizator sa cumpere sau sa vanda orice fel de Produse sau servicii prin intermediul acestor Servicii. De asemenea va este interzis sa trimiteti e-mail-uri in lant, sau spam catre alti utilizatori. In plus, nu veti utiliza informatiile primite de la Servicii pentru a contacta, pentru a face publicitate, incita sau vinde oricarui utilizator sau membru fara consimtamantul lor expres prealabil. Daca incalcati termenii prezentului alineat si / sau trimiteti sau publicati spam sau va angajati in alte comunicari nesolicitate de orice fel prin intermediul Serviciilor, ne rezervam toate drepturile pentru a actiona impotriva dvs., in toate modalitatile conferite de lege, inclusiv, dar fara a se limita la dreptul de a solicita remedii legale pentru toate mesajele spam trimise prin intermediul Serviciilor.

11. Newsletter-e - Publicitate / Buletine de informare

Societatea permite vizitatorilor / utilizatorilor Site-ului sa aleaga sa fie informati cu privire la noi Produse, oferte speciale, magazine, concursuri etc. prin primirea newsletter-elor prin e-mail, adresa postala sau prin telefon. Aceste buletine informative sunt proprietatea intelectuala a Tails.ro si, ca atare, sunt protejate de dispozitiile relevante ale legislatiei romane si a acordurilor internationale. Societatea poate pastra o evidenta a adreselor de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite alte mesaje de natura informationala sau financiara. Societatea nu va abuza de serviciul mentionat anterior. In cazul in care nu doriti sa primiti mesaje informative, puteti utiliza oricand optiunea de dezabonare. Utilizarea adresei de e-mail pentru comunicari referitoare la comenzile dvs. nu se incadreaza in definitia materialelor informationale in contextul avut in vedere in prezentul articol.

12. Despagubiri

Va exprimati acordul pentru a ne despagubi pentru orice pierdere, deteriorare, pretentie sau cerere formulata de catre o terta persoana sau orice cheltuieli avansate (inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor) suferite din cauza sau care rezulta din utilizarea improprie a Serviciilor sau orice incalcare a acestor Termeni de utilizare de catre dvs.

13. Forta majora 

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

14. Legea aplicabila. Jurisdictia

Acesti Termeni de utilizare, se supun prevederilor legii romane. Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si Tails.ro vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, acesta va fi solutionat de catre instantele de judecata competente exprimandu-va acordul in ceea ce priveste aceasta alegere prin acceptarea prezentilor Termeni de utilizare.

In cazul in care o parte a acestor Termeni este interzisa sau considerata fara efect de orice instanta sau organism de reglementare, ceilalti Termeni vor continua sa se aplice.

15. Dispozitii finale

Tails.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Tails.ro, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0770 508 274, zilnic, in intervalul orar 10:00-17:00, sau prin e-mail la adresa: contact@tails.ro, ori prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa Drumul Sarii, Nr. 120b, Sect.6, Bucuresti.

Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la, functionalitatea sau imbunatatirea Site-ului vor ramane proprietatea Tails.ro.

Intampini dificultati sau ai o intrebare ? Ne poti contacta la 0770.508.274, WhatsApp sau pe email la contact@tails.ro
Livrare rapida
Ridica comanda din magazinul Tails, gratis
Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei