Categorii Oferte Ajutor

Royal Canin Satiety Cat 3.5 kg, Royal Canin

Variante disponibile:
1.5 kg 3.5 kg
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
cod produs 00000379
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
Nu gasesti sau nu ai timp sa cauti ce-ti doresti?
Scrie-ne pe Facebook sau pe WhatsApp si noi te ajutam.
Producatorul Royal Canin

Royal Canin Satiety Cat 3.5 kg


Supraponderabilitatea nu este o raritate la pisici, cauza fiind adesea aportul excesiv de energie în combinație cu puțină mișcare fizică. De asemenea, și metabolismul modificat în urma sterilizării sau castrării duce la supraponderabilitate. O astfel de afecțiune nu afectează doar bunăstarea pisicii, ci îi pune în pericol și sănătatea pe termen lung. Speranța de viață este, de asemenea, redusă semnificativ. Pentru reducerea supraponderabilității, este importantă trecerea la o dietă completă.

Royal Canin Satiety Cat oferă o hrană dietetică echilibrată pisicilor cu vârsta începând de la 6 luni și care suferă de supraponderabilitate și/ sau diabet zaharat. Efectul de saturație al Satiety Support se bazează pe combinația unui conținut ridicat de proteine cu un conținut ridicat de fibre. Astfel, este prevenită degradarea musculaturii. O cantitatae echilibrată de substanțe nutritive, minerale și vitamine împiedică apariția deficiențelor în timpul pierderii în greutate.

Indicații:

  • Supraponderabilitate
  • Diabet zaharat
  • Menținerea greutății

Contraindicații:

  • Pisici gestante sau lactante - pui de pisică
  • Boli cronice, care necesită o cerință crescută de energie

Caracteristicile produsului:

Sațietate: combinația specială de fibre crește sentimentul de sațietate al pisicii, reducând aportul de energie spontan.

Substanțe nutritive echilibrate: îmbogățită cu substanțe nutritive, minerale și vitamine, pentru a preveni deficiențele nutriționale în urma unei diete cu conținut scăzut de calorii.

Conținut ridicat de proteine: conținutul crescut de proteine ajută la menținerea masei musculare în timpul pierderii în greutate.

Acizi grași esențiali: conținutul optim de acizi grași sprijină sănătatea pielii și blănii.

Durata tratamentului: Tabelul cu cantitățile zilnice de hrană se bazeză pe greutatea țintă a animalului și pe gradul de supraponderabilitate. Reducerea optimă a greutății este de 0,5 – 2 % pe săptămână. Controlul individual și atent este important pentru că pisicile care pierd mult în greutate sunt expuse riscului de lipidoză hepatică. După obținerea greutății țintă/ ideale, greutatea corporală trebuie verificată în mod regulat. Produsele SATIETY sau VET CARE NUTRITION sunt, de asemenea, potrivite pentru pisicile castrate. Aportul de energie trebuie să fie, în orice caz, cu maxim 10 % mai mare decât în ultima fază de reducere a greutății.

Mai multe informații: Dieta de scădere în greutate cu SATIETY ar trebui să înceapă prin oferirea hranei ambalate în pliculețe pentru a da proprietarului respectivului animal un sentiment al mărimii rației. Dacă hrana este disponibilă înr-o cantitate mai mare, se recomandă cântărirea rației zilnice.

Consultati medicul veterinar inainte de administrare

Producatorul Royal Canin #royal #satiety #royal canin #cat

adauga o parere
Tu ce parere ai?
Multumim pentru recomandare.

Frecvent cumparate impreuna

  • 21500 Lei
Intampini dificultati sau ai o intrebare ? Ne poti contacta la 0770.508.274, WhatsApp sau pe email la contact@tails.ro
Livrare rapida
Ridica comanda din magazinul Tails, gratis
Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei