Categorii Oferte Ajutor

WeCalm 30 Tablete, WePharm

-8 %
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
cod produs 00000851
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
Nu gasesti sau nu ai timp sa cauti ce-ti doresti?
Scrie-ne pe Facebook sau pe WhatsApp si noi te ajutam.
Producatorul WePharm

WeCalm 30 Tablete


WeCalm - 30 Tablete Palatabile este un supliment pentru caini si pisici care calmeaza si relaxeaza animalele de companie. Este recomandat pentru situatii de stres de mediu, furtuni, focuri de artifi­cii, intarcare, separare, calatorie, sedere in canise si comportamente nedorite.

Modi­ficarile comportamentale sunt foarte frecvente la caini si pisici. Ele rezulta din contexte, situatii si experiente care le pot provoca teama si stres.

Compozitie WeCalm:

PEPTAZINA®

Este o peptida marina hidrolizata cu efecte asemanatoare benzodiazepinelor in axa hipotalamo-hipo­zadrenala si cu activitate simpaticadrenala. Stimuleaza cresterea nivelului acidului gama-aminobutiric (GABA) in hipocampus si hipotalamus. Astfel, acest lucru mareste controlul anxietatii si procesul de invatare.

L-TRIPTOFAN®

Este un precursor al serotoninei, un neurotransmitator a carui functie este de a controla comportamentul si starea de spirit. S-a observat ca nivelurile scazute de serotonina sunt direct legate de stres, depresie si agresivitate.

TEANINA

Teanina creste nivelurile neurotransimtatorului GABA, care este crucial in controlul raspunsurilor sistemului nervos central, si anume cele legate de frica si de anxietate. De asemenea, ajuta la cresterea nivelurilor de serotonina si dopamine si reduce nivelele de noradrenalina.

VITAMINELE B1, B3 si B6

Aceste vitamine contribuie la sanatatea neuronilor si la buna functionare a creierului, reducand entuziasmul si imbunatatind concentratia. Vitaminele sunt factori esentiali pentru producerea si activitatea mai multor neurotransmitatori, si anume vitamina B6 (piridoxina), foarte importanta in conversia 5-hidroxitriptofanului in serotonina.

Doze recomandate WeCalm :

WeCalm® poate fi amestecat cu alimentele sau administrat direct in gura animalului. Administrarea in evenimente sau situatii in speci­fice: Administrati una pana la doua ore inainte de eveniment. Se poate repeta administrarea daca nu se atinge efectul dorit. Cantitatea poate fi redusa in functie de efectul dorit.

Utilizarea pe termen lung si in problemele de comportament:

Administrati jumatate din doza normala dupa cum este necesar. Doza poate fi redusa odata ce efectele sunt obtinute si poate fi repetata o data pe zi ca un rapel pentru imbunatatirea efectului.

Forme de prezentare: 30 tablete divizibile palatabile

Important: WeCalm 30 tablete - intra in categoria farmacie veterinara. Consultati medicul veterinar www.catshop.ro  pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra.

Producatorul WePharm #wecalm #calm #relax #stres #anxietate #dog #cat #caine #pisica #frica #fear

adauga o parere
Tu ce parere ai?
Multumim pentru recomandare.

Frecvent cumparate impreuna

  • 15764Lei 17135 Lei (-8 %)
Intampini dificultati sau ai o intrebare ? Ne poti contacta la 0770.508.274, WhatsApp sau pe email la contact@tails.ro
Livrare rapida
Ridica comanda din magazinul Tails, gratis
Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei