Categorii Oferte Ajutor

Dermoscent Essential 6 spot-on Pisica 4 pipete

Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
cod produs no_sku_tails00004389
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
Nu gasesti sau nu ai timp sa cauti ce-ti doresti?
Scrie-ne pe Facebook sau pe WhatsApp si noi te ajutam.
Producatorul Altii

Dermoscent Essential 6 spot-on Pisica 4 pipete


Dermoscent ESSENTIAL 6 spot-On  este un produs dermo-cosmetic inovativ pentru câini și pisici.

Dermoscent ESSENTIAL 6 spot-On este un produs multifuncțional  pentru îngrijirea pielii, adaptat la toate tipurile de piele și păr al animalelor, chiar și la cele mai fragile și sensibile. Conține ingrediente active într-o cantitate optimă de acizi grași polinesaturați și agent activ de biodifuzare, esență de ulei de rozmarin, levănțică, melaleuca, cedru, oregano, ulei de boabe de cânepă și extract plantă Azadirachta indică, agenți de calmare și purificare, vitamina E.

Dermoscent ESSENTIAL 6 spot-On  a fost testat de către dermatologi veterinari pentru a se asigura de toleranța și de înalta calitate a produsului pentru animalele tale. Ingrediente cheie - Ulei de cânepă: bogat în EFA - Ulei de Neem: bogat în EFA și acțiune antiseptică - Sinergia celor 10 uleiuri esențiale (rozmarin, lavandă, cuișoare, cedru, oregano, mentă, camfor, curcuma, perișor, ulei de arbore de ceai) conferă proprietăți multifactoriale, precum acțiune: antiseptică, calmantă, antiprurică și antioxidantă. - Vitamina E: antioxidan

Indicații

Dermoscent ESSENTIAL 6 spot-On reintegrează filmul hidrolipidic al pielii animalului și menține hidratarea optimă; favorizează balanța ecosistemului natural dermic și consolidează sistemul de apărare al pielii, în special funcționarea barierei epidermice; purifică și atenuează iritațiile; dezodorizează respectând mirosul natural al animalului; ajută atât la atenuarea căderii părului cât și la creșterea acestuia

Utilizare

A se aplica o pipetă în fiecare săptămână pentru un tratament inițial de două luni consecutive, urmat de tratament regulat și continuu atâta vreme cât este necesar sau cel puțin o pipetă la fiecare 2 săptămâni. A se despărți blana între umăr și gât până pielea este vizibilă. A se goli conținutul pipetei pe piele în una sau două picături. Datorită capacității sale de biodifuzare, Dermoscent ESSENTIAL 6 spot-On difuzează pe corpul animalului. A nu se spăla animalul 2 zile înainte și 2 zile după aplicarea produsului.

Recomandări

Dermoscent ESSENTIAL 6 spot-On: un simplu gest săptămânal ce durează 2 secunde scade frecvența șamponărilor și substituie consumul zilnic de acizi grași esențiali (Omega 3 și 6). Nu prezintă incompatibilitate cu nicun alt produs ”spot-on”. În cazul animalelor cu blană lungă sau deasă, pieptănați părul la locul aplicării produsului, pentru a înlătura reziduurile, permițând astfel o difuzie completă a produsului pe piele.

Precauții

Pentru utilizarea externă. A se evita expunerea directă la lumină, umiditate și temperatură ridicată peste 40⁰C. A nu se păstra după deshiderea pipetelor. Nu există date de siguranță penru adminstrarea la pisicuțe cu vârsta sub 3 luni. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se înghiți.

Producatorul Altii #dermatologie #dermoscent #pisica #sanatate #sanatatea pielii #uleiuri esentiale

adauga o parere
Tu ce parere ai?
Multumim pentru recomandare.

Frecvent cumparate impreuna

  • 10320 Lei
Intampini dificultati sau ai o intrebare ? Ne poti contacta la 0770.508.274, WhatsApp sau pe email la contact@tails.ro
Livrare rapida
Ridica comanda din magazinul Tails, gratis
Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei