Categorii Oferte Ajutor

CLOREXYDERM SPUMA 4% 100 ml, ICF

Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
cod produs no_sku_tails00004903
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
Livrare rapida
Ridica de la sediu, GRATUIT
Livrare gratuita la comenzi > 200 Lei
Pret valabil la comenzile online
Nu gasesti sau nu ai timp sa cauti ce-ti doresti?
Scrie-ne pe Facebook sau pe WhatsApp si noi te ajutam.
Producatorul ICF

CLOREXYDERM SPUMA 4% 100 ml

CF CLOREXYDERM 4% este o spuma anstiseptica, pe baza de digluconat de clorhexidina, recomandata pentru tratamentul local al piodermatitelor profunde, al dermatitelor pliurilor cutanate si al dermatofitozelor intalnite la caine si pisica.

Solutia este menita sa mentina starea de igiena a pielii si blanii animalului de companie in perioadele dintre doua samponari succesive cu ICF Clorexyderm 4%.

Digluconatul de clorhexidina este o substanta activa cu un puternic efect: Bactericid sau bacteriostatic asupra unui numar mare de bacterii Gram + sau Gram – si Fungicid si fungistatic asupra majoritatii levurilor sau fungilor (inclusiv Malassezia Pachydermatitis, Microsporus canis, Tricophyton mentagrophites, etc) care pot fi intalniti pe pielea cainilor sau a pisicilor.

Datorita acestor efecte, Spuma ICF Clorexyderm 4% este recomandata in toate situatiile cand mentinerea igienei pielii si a blanii animalelor de companie implica o actiune antiseptica puternica si de durata. Produsul este conceput special pentru utilizare frecventa.

Datorita excipientilor cu rol de hidratant si dermoprotectiv, contribuie la refacerea stratului protector lipidic al pielii si la normalizarea Ph-ului. Conditii de pastrare: A se evita expunerea produsului la temperaturi mai mari de 30°C. A nu se lasa la indemana copiilor.

Atentie: Acest produs intra in categoria celor farmaceutice. Consulta medicul veterinar, pentru diagnosticul si tratamentul specific al afectiunii dermatologice de care sufera animalul tau. Dozaj si mod de administrare: Spuma se aplica pe zonele cu leziuni ale pielii, dupa care se intinde usor pentru a acoperi integral toata suprafata. Frecventa administrarii este de o data pe zi, in perioadele dintre 2 samponari succesive.

Nu necesita clatire ulterioara.

Zonele tratate trebuie lasate sa se usuce in mod natural

Precautii: Numai pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii animalului Daca solutia a ajuns accidental in ochi, clatiti ochii cu apa din abundenta si solicitati sfatul medicului. In cazul ingerarii accidentale, solicitati imediat sfatul medicului si aratati eticheta produsului. Nu utilizati acest produs impreuna cu alti dezinfectanti. Evitati contactul produsului cu alimentele sau recipientele pentru alimente si bauturi.

Solicitati sfatul medicului veterinar inaintea utilizarii la animale gestante sau in lactatie, la pui sau la animale in perioada de convalescenta.

Reactii adverse: Nu se cunosc reactii adverse

Contraindicatii: nu sunt

Producatorul ICF #clorexyderm #clorhexidina #skin #coat #dermato #coat #dog #cat #caine #pisica

adauga o parere
Tu ce parere ai?
Multumim pentru recomandare.

Frecvent cumparate impreuna

  • 12922 Lei
Intampini dificultati sau ai o intrebare ? Ne poti contacta la 0770.508.274, WhatsApp sau pe email la contact@tails.ro
Livrare rapida
Ridica comanda din magazinul Tails, gratis
Livrare gratuita la comenzi peste 200 Lei